ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ВАШИЯ

БИЗНЕС И СВОБОДНО ВРЕМЕ

Сеинт Солюшънс ООД е високотехнологична компания в областта на информационните технологии

Създадена през 2003 година от хора с богат опит в компютърната индустрия, високите технологии и иновативните решения, компанията се е специализирала в продажбата, производството, поддръжката и внедряването на най-новите и модерни продукти от световните лидери в областта.
Ние подхождаме индивидуално към всеки клиент съобразно нуждите му, като се стремим да предложим най-доброто съотношение между цена/качество/производителност на търсеното решение, спестявайки му време, средства и възможни грешки при избора, давайки му възможност да остане фокусиран върху бизнеса и присъщата си дейност, а не върху инструментите за осъществяването ѝ.

Saint solution

Продукти

Компютърни системи за дома и офиса, мощни работни станции за 3D моделиране, геймърски компютри от най-ново поколение, лаптопи за бизнес и забавления, сървъри, сториджи, рендер ферми и всякакъв вид активно и пасивно мрежово оборудване, подбрани марки и модели монитори, принтери и периферия, които да направят работата или почивката ви спокойни и приятни.

Изпратете ни запитване с вашите нужди, изисквания и бюджет, а ние ще изготвим най-доброто предложение, съобразено с тях.

 

SAint solution

Услуги

Техническа поддръжка на компютърна и офис техника на база месечен абонамент. Спестете средства от скъп ИТ персонал в компанията си и се доверете на нашия екип. Бърза реакция при възникване на проблем –  дистанционно или на място при вас. Пълна конфиденциалност – защитата на вашата информация за нас е задължение.

Консултации и изготвяне на проекти за ИТ инфраструктурата на вашия бизнес. Внедряване на харуерни и софтуерни решения с цел оптимизация на работата.

Гаранционно и извънгаранционно обслужване в максимално кратки срокове. Ние знаем колко е важен инструментът и няма да ви караме да чакате за поправката му.

script>